Acesta este un document legal între www.ssii.ro si participant !!! © www.ssii.ro

DECLARATIE

ACUSTIC LIVE MUSIC CAMP
2018

     

În calitate de părinte/tutore/reprezentant legal al participantului minor la tabăra de chitară Acustic Live Music Camp, în urma înregistrării electronice a acestuia prin intermediul site-ul www.tabarachitara.ro declar că

 

sunt de acord

 

cu participarea fiului/fiicei mele la aceasta tabără, că îmi sunt cunoscute regulile de organizare ale acestei tabere (vezi Regulamentul de funcţionare al taberei de chitară), că fiul/fiica mea va respecta programul taberei şi indicaţiile organizatorilor în ceea ce priveşte igiena şi securitatea.

           

În cazul în care fiul/fiica mea nu va respecta regulile de desfăşurare ale taberei, indicaţiile organizatorilor în ceea ce priveşte igiena şi securitatea, sunt de acord ca el/ea să întrerupă imediat participarea la această tabără fără a avea pretenţii asupra restituirii taxei de participare.

 

În calitate de părinte/tutore/reprezentant legal al participantului minor, după confirmarea înscrierii minorului la tabăra de chitară, voi contacta telefonic în termen de maxim 3 zile organizatorii la numărul 0744 139 023 pentru confirmare telefonică a calității de părinte/tutore/reprezentant legal. În caz contrar înscrierea la tabără este anulată.

 

Participarea fiului meu/fiicei mele/minorului aflat în custodia mea la tabără reprezintă dovada acordului și asumării celor de mai sus. 

 

ACUSTIC LIVE MUSIC CAMP este parte a proiectului cultural ACUSTIC LIVE
prin care se doreşte promovarea în special a muzicii acustice, a chitarei
acustice şi totodată a artiştilor consacraţi sau neconsacraţi
indiferent de vârstă sau experienţă.